Hundehold i Utsiktsveien Borettslag

Vi er glade i alle våre firbeinte venner her i borettslaget. Allikevel har vi fått en del klager i det siste, som vi føler vi må formidle videre. De fleste av disse gjelder hunder som gjør fra seg på fellesarealer i Utsiktsveien Borettslag. Dette er ubehagelig for alle som beveger seg rundt i borettslaget, kanskje aller mest for barna som leker på plenene. Bruk pose, og kast posen etterpå!

Vi får også enkelte klager på hundeeiere som ikke respekterer påbudet om å ha dyr i bånd når de er på borettslagets område. Kan hende det er noen nyinnflyttede hundeeiere som ikke har fått med seg denne regelen, så vi benytter anledningen til å minne om det her: alle dyr skal være i bånd på borettslagets område.

Vi i styret er selvfølgelig klare over at mange av disse klagene gjelder hunder og eiere som bor annetsteds, og kun passerer gjennom borettslaget vårt. Men vi tror nok kanskje det ikke gjelder alle, så derfor håper vi at denne påminnelsen er nyttig.

Bruk pose, bruk bånd og vis hensyn til fellesområder og andre beboere. Tusen takk!

Skroll til toppen