Viktig informasjon til beboerne i Utsiktsveien borettslag!

Styret ønsker alle sammen ett riktig godt nytt år!

Styret har i det siste mottatt en del henvendelser fra beboere om både stort og smått. De fleste henvendelsene dreide seg om ting som var oppstått innenfor leilighetens fire vegger, og som hver enkelt andelseier har ansvar for.

Vi i styret ønsker å gjøre dere oppmerksomme på at styret IKKE er ansvarlig for å utbedre skader, feil, e.l. som er andelseiers ansvar. Ved å trykke her (side 3) finner dere en plansje over hva hver enkelt andelseier har ansvar for i sin leilighet.

Ellers så står det på tavlene i hver oppgang telefonnummer til våre samarbeidspartnere innen elektro, rør og renhold. Disse kan alle kontakte om de må ha noe rettet opp i. Dette betales av hver enkelt beboer.

Har du en henvendelse som berører noe som borettslaget er ansvarlig for, så er du hjertelig velkommen til å ringe oss mellom kl 14 og 18 mandag til fredag eller sende oss en e-post. ALLE henvendelser skal gå til styreleder, og så vil han ta kontakt med de andre i styret om nødvendig.

Defigo
Noe annet som styret i perioder håndterer mye av, er henvendelser angående Defigo. Vi er fortsatt i innkjøringsfasen med dette, og det kan oppstå litt småkrøll her og der. MEN alle henvendelser av teknisk karakter bes dere ta med Defigo, på tlf 22 21 00 20 eller e-post support@getdefigo.com. Dette er en tjeneste vi betaler for slik at styret ikke behøver å være ett mellomledd.

Om dere trenger å få lagt til en bruker på din andel eller skal flytte og vil slette bruker så er du selvfølgelig velkommen til å kontakte styret.

Strøm
Som sikkert alle har fått med seg så er strømprisen, både på slutten av 2021 og nå inn i det nye året i perioder veldig høy. Dette merker også borettslaget på sine strømregninger.

Derfor går vi nå ut med en bønn til alle andelseierne om å være med på å «dra lasset» sammen for å holde strømutgiftene så lave som mulig. Vi må være forsiktige med bruk av varmtvann, vi må lukke dører i fellesarealene og generelt passe på at vi unngår for høye strømutgifter. Hvis vi ikke er forsiktige må vi kanskje gå til det skrittet å sette opp felleskostnadene igjen. Dette regner vi med at ingen har noe ønske om, så derfor oppfordrer vil alle til å hjelpe til.

Takk for samarbeidet!

Skroll til toppen