Dugnad 2022

Mandag 9. og tirsdag 10. mai vil borettslaget gjennomføre årets dugnad. For første gang siden 2019 kan vi endelig samles og ta i ett skippertak for å få ett fint og flott borettslag til 17. mai.

Dugnaden vil pågå mellom kl. 17.00 og 20.00 begge dagene. Arbeidsoppgaver vil styret sette seg ned å gå gjennom på styremøte 2. mai også vil vi henge opp lister i alle oppganger man kan skrive seg på 🙂 

Alle som bidrar på dugnaden, får ett eller to lodd (avhengig om man er med en eller to dager) og er da med i trekningen av ett gavekort på AMFI Borg. Styret vil også dekke på ett langbord ved nr 48 blokka og ha litt enkel servering. Det er også lov for andre og komme med noe til dette langbordet om dere ønsker å bidra på den måten.

Samme uken (mandag 9. til torsdag 12.) vil det være to containere til stede på den store parkeringsplassen. En som er KUN for restavfall og en litt mindre til elektronisk avfall. Kast riktig i begge så slipper vi straffegebyr for feilsortering 😉 

Hjertelig velkommen skal dere være alle sammen.

Mvh

Styret i Utsiktsveien borettslag

Skroll til toppen