Nyhetsbrev 2-2021

Styret i Utsiktsveien borettslag ønsker med dette å si hei og hyggelig du leser vårt andre nyhetsbrev i 2021. Endelig ser det ut som vi kan begynne å leve litt mer normalt, men vi må fortsatt huske at vi har en pandemi ute i samfunnet. Så ta vare på deg selv og dine nærmeste.

Defigo

Når du nå leser dette nyhetsbrevet, er vår samarbeidspartner i gang med å  installere det nye callinganlegget vårt. Beboerne i 44A og 44B ble de første som fikk anlegget oppe å gå.

Dere som har registrert e-post hos SOBBL fikk e-post torsdag 11/11 fra Defigo med innloggingsinformasjon. Dere som IKKE har oppgitt e-post vil inntil videre bli oppringt fra 21 56 69 50, da trykker man 5 for og åpne døren. Til dere som ikke har oppgitt e-postadresse vil dere finne påloggingsinformasjonen til Defigoappen i denne konvolutten.  

Styret vil også dele ut tre nøkkelbrikker til hver leilighet. Disse kan dere aktivere i appen og bruke til og åpne døren. Men nøkkelen vil fortsatt kunne brukes. Disse finner du i denne konvolutten sammen med en enkel manual. Aktiveringen må foregå ved skjermen ute i din oppgang.

Brannvern

Styret har byttet leverandør av brannvern i borettslaget. Vi takker Norsk Brannvern for innsatsen. Fra nå er det Brannverntjenesten som vil sjekke brannsikkerheten i borettslaget.

Mandag 22 november og tirsdag 23 november fra kl 09 vil de sjekke brannslukkerne i alle leiligheter. 44 og 46 får besøk mandag 22. og 48 og 50 får besøk tirsdag 23. Er du ikke hjemme på dagtid så kan du sette apparatet utenfor døren så vil de sjekke dette og evt fikse det om det trengs.

Med i denne konvolutten finner du også ett stykk brannvarslerbatteri.

Postnord

Bestiller du varer fra bedrifter som sender via Postnord kan disse nå leveres i våre pakkebokser som står oppe på den store parkering. Man får da en SMS når det nærmer seg levering med gode beskrivelser for hvordan du henter ut pakken din.

Parkering

Nå begynner vinteren og gjøre sin innmarsj og vi håper alle som har parkering inne bruker det flotte garasjeanlegget vårt. Ikke alle er så heldig og kunne parkere bilen sin tørt og slippe å feie bilen fri for snø.

Vår samarbeidspartner på elbillading har også byttet navn og fremover vil dere forholde dere til Elaway som er deres nye navn. Men alt er som før med lading, pris etc.

Juleferie

Styreleder vil i år ta tidlig juleferie og vil i perioden 14. desember til 4. januar ha litt lengre svartid på telefon og e-post. Men alle vil få svar.  

Vi ber dere om å respektere julefreden under juledagen og at dere fortrinnsvis sender styret e-post om det ikke er noe som haster.

En riktig god advent til alle sammen og fredelig høytid når den tid kommer 

Mvh

Robert, Harald, Erna, Monica, Linda og Frank

Skroll til toppen