Avstengt garasjeanlegg

Da vil nok en gang garasjeanlegget vårt stenges igjen for vedlikehold av gassblemmene som ble oppdaget i sommer. Alle biler som parkerer i de to øverste etasjene i både anlegget ved nr 44 og under nr 50 må derfor være ute senest torsdag 10. november kl 07:00.  

Det betyr at det kun er de som står nederst i begge anleggene som kan bruke sine plasser som normalt og styret har forståelse for at dette vil skape ulemper for dere beboere. Om noen har plass i nederste etasje og ikke bruker denne, vær en grei nabo og snakk med naboen. Kanskje har h*n behov for å låne den noen dager.

Plassene som er reservert for elbiler og enkelte leiligheter nærmest Utsiktsveien skal IKKE brukes av andre uten at dette er avtalt med styret eller de som disponerer plassen.

Styret kan per idag ikke si når det vil gjenåpnes, men vil oppdatere Facebook, hjemmesiden og sende sms når vi vet mer.

Styret håper på ett godt samarbeid og beklager nok en gang ulempene dette medfører.

Skroll til toppen